Karlsruhe’de Kurban Tanıtım Toplantısı.

        Müslümanlar için Allah (c.c)’a yaklaşmayı ifade eden Kurban bayramının yaklaştığı şu günlerde “Kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” sloganıyla büyük bir kardeşlik ve yardım kampanyası başlatan Türkiye Diyanet Vakfımız, hem Yurtiçinde hem de Yurtdışında kampanya ile bilgilendirme toplantıları yapmaya devam ediyor.

       Karslruhe Başkonsolosluğu Din hizmetleri Ateşesi Adem Dursun tarafından organize edilen vekalet yoluyla Kurban tanıtım toplantısına konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Bünyamin Albayrak katıldı. Bünyamin Albayrak Karlsruhe Din Hizmetleri Ateşelik bölgesinde faaliyet gösteren Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği (Ditib) Cemiyet Din Görevlileri, Cemiyet Başkanları ve Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı geniş katılımlı toplantıda kampanya hakkında bilgi verdi.

       Karlsruhe  Hockenheim  Ditib Hacı Bayram Camiinde yapılan toplantıda Sayın Bünyamin Albayrak vekaletle Kurban organizasyonun her aşaması hakkında katılımcılara bilgi vererek kampanyanın önemini anlattı. Toplantıya katılan misafirler kampanya ile alakalı elde ettikleri ayrıntılı bilgileri vatandaşlarımızla paylaşarak kampanyaya katılımın artmasını sağlayacaklar.

       Genel Müdürümüz ve Ataşemiz tanıtım toplantısına katılan Din Görevlilerine, Cemiyet Başkanlarına ve Yönetim kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek vekalet yoluyla Kurban için açılan stantta vatandaşlarımızın vekalet ile Kurban bağışlarını kabul ettiler.